baai

Hallo hallo,

We dachten er af en toe al eens aan om eventueel een vakantiehuisje te kopen. Eentje dat we graag willen delen met familie en vrienden en waar ook kennissen en collega’s gebruik van kunnen maken.

Concreter werd het niet, tot bij toeval – of niet šŸ™‚ – dit op ons pad kwam. Op weg naar huis na een weekje vakantie kwam ik scrollend op mijn Facebook een berichtje tegen van Vincent. Een gedeeld bericht dat het vakantiehuis waar ze zo graag naartoe gingen te koop stond. Een paar klikken en wat heen en weer berichten verder werden de pluspunten al snel duidelijk: niet heel ver rijden (3 uur vanuit Duffel) – instant vakantiegevoel – charmante oude hoeve met zalige tuin – de ontzettend mooie Baai van de Somme met zijn idyllische plekjes, markten, restaurants, …

We contacteerden de eigenaars en mochten de dag nadien al een kijkje komen nemen. In plaats van huiswaarts te rijden, deden we er een korte road trip bij. Het was fijn kennismaken met Geert en Els, de vorige eigenaars. Het voelde al heel snel alsof het hele plaatje klopte. We waren dan ook super blij te horen dat we het huis konden kopen.

We zullen zelf regelmatig gebruik maken van ons vakantiehuisje maar je kan het ook huren. We verhuren aan mensen die we kennen of aan mensen die een goede band hebben met onze familie, vrienden en kennissen. De huurders die bij Geert en Els huurden, zijn nog steeds welkom!Ā  Welopgevoede huisdieren ook.

Ervan uitgaande dat de meeste mensen deugen, verhuren we vanuit het idee “wees welkom en doe alsof je thuis bent”.

Heb je zin om ons vakantiehuisje aan de BaaiĀ van de Somme in PicardiĆ« zelf eens uit te testen? Bekijk dan even wanneer het huisje nog beschikbaar is, neem contact op via het reservatieformulier (of stuur ons een mailtje) en we maken er samen verder werk van.

Soyez les bienvenus, les amis de la Picardie!

Els & Pieter