baai

Lieve vrienden en familieleden,

Beste collega’s en kennissen,

 

Wie ons goed kent, weet dat we er jaren naar gezocht hebben: een vakantiehuis in een mooie streek die je weliswaar helemaal onderdompelt in een vakantiesfeer, maar toch op een bereikbare afstand ligt zodat je er ook tijdens de weekends naartoe kan.

Begin 2014 was het dan zover: we vonden ons droomhuisje in het Franse kasteeldorpje Regnière-Écluse, vlakbij de Baai van de Somme en de Picardische zandstranden aan de Noordzee, op exact 3 uur rijden van Lier. De ligging was paradijselijk, het huisje charmant, de tuin heerlijk, de prijs redelijk en de werken overzichtelijk: we aarzelden niet en sloten de koop.

We worstelden ons doorheen de bureaucratische formaliteiten. We staken de handen stevig uit de mouwen en voerden nog heel wat verbeteringswerken uit. We installeerden een heuse wellness corner (met sauna en hottub) in onze tuin. Uiteraard staken we ook flink wat werk in de inrichting van het huis. Na het harde werk volgde de deugddoende beloning: sinds de zomer van 2014 is ons vakantiehuisje helemaal klaar voor gebruik.

Uiteraard zullen we – vaak in het gezelschap van familie & vrienden en vooral tijdens de weekends – veel zélf gebruik maken van ons vakantiehuisje. Ook omdat we zelf nog vele andere reisdromen koesteren (hoe mooi ook, de wereld is groter dan Picardië alleen), besloten we evenwel om ons vakantiehuisje ook aan te bieden voor huur.

Huiselijkheid, vertrouwen en laagdrempeligheid staan centraal in onze visie:

  • Ons vakantiehuisje is ingericht alsof we er zelf zouden wonen: zo vind je er onze muziek, boeken, wijnvoorraad, …
  • We verhuren uitsluitend aan familieleden, vrienden en kennissen of aan mensen die een goede band hebben met onze familie, vrienden en kennissen. We geven onze gasten bewust ook veel vertrouwen (we besparen jullie bv. het gedoe met waarborgen) en zijn ervan overtuigd dat we in ruil daarvoor op jullie respect voor ons vakantiehuisje kunnen rekenen.
  • Welopgevoede huisdieren zijn welkom.
  • We houden tot slot ook de huurprijzen bewust bescheiden.

Kreeg je – na het doorkruisen van onze website of de berichtjes op onze Facebookpagina – inmiddels zin om ons vakantiehuisje aan de Baai van de Somme in Picardië zelf eens uit te testen? Bekijk dan gerust wanneer het huisje nog beschikbaar is, neem contact op via het reservatieformuliertje (of stuur ons een mailtje) en we maken er samen verder werk van.

Soyez les bienvenus, les amis de la Picardie!

Els & Geert